0

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Блок підготовки повітря KAC - 1/4"

В наявності
Артикул: KAC5010-10
821 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Різьба, дюйм
Замовити швидко
Характеристики
Пневматика Підготовка стиснутого повітря
Опис
Завантажити каталог

Блоки підготовки повітря є важливою частиною пневмопривода, оскільки продовжують термін його служби, зменшують час простою обладнання через технічне#nbsp;обслуговування і витрати на заміну дорогих деталей системи.
Стиснене повітря містить в собі вологу, тверді частинки пилу, продукти зносу деталей компресора і мастило. Фільтр очищає повітря від рідини, за рахунок дії відцентрових сил на потік повітря і утворення конденсату на стінках колби, а також#nbsp;від твердих частинок. Фільтрація запобігає утворенню корозії, швидкої#nbsp;появи#nbsp;задирів і подряпин всередині клапанів і циліндрів, достроковий#nbsp;розрив ущільнень, що призводить до виходу з ладу апаратури. Фільтроелемент на бронзовій основі#nbsp;є змінним, колба може мати клапан з ручним або автоматичним скиданням конденсату.
Маслорозпилювач#nbsp;розпилює#nbsp;масляний туман в#nbsp;потік повітря, тим самим змащуючи всі деталі системи пневматичним маслом і додатково збільшуючи термін служби рухомих посадок. Величина розпилюваного#nbsp;масла може регулюватися.
На додаток блоки підготовки повітря мають регулятор з манометром для встановлення і автоматичного#nbsp;підтримання#nbsp;заданого тиску в системі.

Вгору